Voorgerechten
Piadina € 5,50
Plat Italiaans brood / kruidenboter / tapenade
Coppa di Parma € 11,-
Parmaham / meloen / balsamico creme
Carpaccio € 11,-
Rund / aceto balsamico / pesto-olie / Parmezaan / pijnboompit
Vitello Tonato € 11,-
Gebraden kalfsmuis / tonijnsaus / ansjovis / kappers / pittige kletskop
Rib-eye € 12,50 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)
Gerookte rib-eye / truffel-olie / mozzarella
Calamares a la Romana € 11,-
Inktvisringen / citroenmayonaise
Salmone € 11,-
Gerookte zalm / zeekraal / sinaasappel
Gamberi alla Spiedo € 11,-
Gamba / Pancetta / Italiaans kruidenparfum
Coquille St. Jacque € 12,50 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)
Parmaham / rozemarijn / zeekraal
Caprese € 11,-
Tomaat / mozzarella / aceto balsamico / basilicum
Formaggio di Capra € 11,-
Geitenkaas / gekarameliseerde appel / walnoot / vijg
Carpaccio di Barbabietole € 11,-
Biet / walnoot / feta / aceto balsamico
Antipasto € 11,- p.p.
Diverse warme en koude hapjes (vanaf 2 personen)
Soep
Zuppa di Pomodoro € 6,25
Tomatensoep / pesto-olie / room / Parmezaan
Hoofdgerechten
Salmone € 20,75
Zalmfilet / dillesaus
Branzino al Forno Aromatizzato € 20,75
Zeebaarsfilet / basilicum
Zeetong € 32,50 (niet in combinatie met het 3-gangen menu van de kaart)
In roomboter gebakken
Spiedo di Pesce € 20,75
Spies / coquille / gamba / zalm / kabeljauw / basilicumsaus
Orata € 20,75
Hele dorade / salsa verde
Gamberoni € 24,95 (+€ 4,00 bij 3-gangen menu van de kaart)
Gamba’s / gepofte cherrytomaat
Arista alla Fiorentina € 20,75
Varkenshaas / verse kruiden / Madeira-saus
Costolette d’Agnello € 20,75
Lamskoteletten / honing-tijmsaus
Misto di Carne € 20,75 p.p.
Vleesschotel vanaf 2 personen / 4 soorten vlees / sausje
Bavette € 24,75 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)
Australische Bavette / rode wijnsaus
Coscia d’Agnello € 24,95 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)
Lamsrack / honing-tijmsaus
Tagliata di Manzo € 24,95 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)
Ossenhaas / Parmezaan / rode wijnsaus
Vegetarisch
Portobello € 17,75
Reuze champignon / ratatouille / ricotta / rucola
Neemt u ook een kijkje bij de pasta’s voor meer vegetarische gerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groente, salade en aardappels
Elke zondag STEAK-dag € 17,- Malse biefstuk met saus, aardappels, verse groenten en salade
Verse pasta’s
Ravioli alla Bandiera € 17,75
Gevulde pasta / ricotta / spinazie / tomatensaus
Ravioli Carciofo alla ligure € 17,75
Gevulde pasta / artisjok / pesto-olie / pijnboompit / Parmezaan
Tortellone con Fungi € 17,75
Gevulde pasta / paddenstoelen / truffel / roomsaus
Lasagne Bolognaise € 17,75
Lasagne / gehakt / kaas / tomatensaus
Raviolini con salmon € 17,75
Gevulde pasta / zalm / witte wijn / bosui
Allergie? Geen probleem voor ons, meldt u het en wij houden er rekening mee
4-gangen verrassingsmenu € 39,50
Bambino
Voorgerecht
Kies uit alle voorgerechten de porties worden aangepast aan de buikjes € 5,50
Hoofdgerecht (inclusief bolletje ijs met slagroom en spikkels)
Kies uit alle hoofdgerechten, de porties worden aangepast aan de buikjes € 10,75
Frikandel/kroket/kipfilet met patatjes en appelmoes € 8,50