Voorgerechten

Piadina € 5,50
Plat Italiaans brood / kruidenboter / tapenade  

 

Coppa di Parma € 11,- 
Parmaham / meloen / balsamico creme

 

Carpaccio € 11,-

Rund / aceto balsamico / pesto-olie / Parmezaan / pijnboompit  

 

Vitello Tonato € 11,-

Gebraden kalfsmuis / tonijnsaus / ansjovis / kappers / pittige kletskop

Rib-eye € 12,50 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)

Gerookte rib-eye / truffel-olie / mozzarella    

 

Calamares a la Romana € 11,-

Inktvisringen / citroenmayonaise  

 

Salmone € 11,-

Gerookte zalm / zeekraal / sinaasappel  

 

Gamberi alla Spiedo € 11,-

Gamba / Pancetta / Italiaans kruidenparfum

 

Coquille St. Jacque € 12,50 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)

Parmaham / rozemarijn / zeekraal   

 

Caprese € 11,-

Tomaat / mozzarella / aceto balsamico / basilicum  

 

Formaggio di Capra € 11,-

Geitenkaas / gekarameliseerde appel / walnoot / vijg  

 

Carpaccio di Barbabietole € 11,-

Biet / walnoot / feta / aceto balsamico

 

Antipasto € 11,- p.p.

Diverse warme en koude hapjes (vanaf 2 personen)  

 

Soep

Zuppa di Pomodoro € 6,25

Tomatensoep / pesto-olie / room / Parmezaan  

 

Hoofdgerechten


Salmone € 20,75

Zalmfilet / dillesaus

 

Branzino al Forno Aromatizzato € 20,75

Zeebaarsfilet / basilicum  

 

Zeetong € 32,50 (niet in combinatie met het 3-gangen menu van de kaart)

In roomboter gebakken

 

Spiedo di Pesce € 20,75

Spies / coquille / gamba / zalm / kabeljauw / basilicumsaus  

 

Orata € 20,75

Hele dorade / salsa verde

Gamberoni € 24,95 (+€ 4,00 bij 3-gangen menu van de kaart)

Gamba’s / gepofte cherrytomaat  

 

Arista alla Fiorentina € 20,75

Varkenshaas / verse kruiden / Madeira-saus

   

 

Costolette d’Agnello € 20,75

Lamskoteletten / honing-tijmsaus  

 

Misto di Carne € 20,75 p.p.

Vleesschotel vanaf 2 personen / 4 soorten vlees / sausje

 

Bavette € 24,75 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Australische Bavette / rode wijnsaus

Coscia d’Agnello € 24,95 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Lamsrack / honing-tijmsaus  

 

Tagliata di Manzo € 24,95 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Ossenhaas / Parmezaan / rode wijnsaus

 

Vegetarisch

 

Portobello € 17,75

Reuze champignon / ratatouille / ricotta / rucola  

 

Neemt u ook een kijkje bij de pasta’s voor meer vegetarische gerechten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groente, salade en aardappels
Elke zondag STEAK-dag € 17,- Malse biefstuk met saus, aardappels, verse groenten en salade

 

Verse pasta’s  

 

Ravioli alla Bandiera € 17,75

Gevulde pasta / ricotta / spinazie / tomatensaus  

 

Ravioli Carciofo alla ligure € 17,75

Gevulde pasta / artisjok / pesto-olie / pijnboompit / Parmezaan  

 

Tortellone con Fungi € 17,75

Gevulde pasta / paddenstoelen / truffel / roomsaus

 

Lasagne Bolognaise € 17,75

Lasagne / gehakt / kaas / tomatensaus  

 

Raviolini con salmon € 17,75

Gevulde pasta / zalm / witte wijn / bosui    

 

Allergie? Geen probleem voor ons, meldt u het en wij houden er rekening mee

4-gangen verrassingsmenu € 39,50

 

Bambino

Voorgerecht

Kies uit alle voorgerechten de porties worden aangepast aan de buikjes € 5,50

 

Hoofdgerecht (inclusief bolletje ijs met slagroom en spikkels)

Kies uit alle hoofdgerechten, de porties worden aangepast aan de buikjes € 10,75

Frikandel/kroket/kipfilet met patatjes en appelmoes € 8,50