Voorgerechten

Piadina € 5,50
Plat Italiaans brood  / kruidenboter / tapenade  

 

Coppa di Parma € 12,50 
Parmaham / meloen / balsamico creme

 

Carpaccio € 12,50

Rund / aceto balsamico / pesto-olie / Parmezaan / pijnboompit  

 

Vitello Tonato € 12,50

Gebraden kalfsmuis / tonijnsaus / ansjovis / kappers / pittige kletskop

Rib-eye € 14,50 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)

Gerookte rib-eye / truffel-olie / mozzarella    

 

Calamares a la Romana € 12,50

Inktvisringen / citroenmayonaise  

 

 

 

Gamberi alla Spiedo € 12,50

Gamba / Pancetta / Italiaans kruidenparfum

 

Coquille St. Jacque € 14,50 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)

Parmaham / rozemarijn / zeekraal   

 

Formaggio di Capra € 12,50

Geitenkaas / gekarameliseerde appel / walnoot / vijg  

 

Carpaccio di Barbabietole € 12,50

Biet / walnoot / feta / aceto balsamico

 

Antipasto € 12,50 - p.p.

Diverse warme en koude hapjes (vanaf 2 personen)  

 

Soep

Zuppa di Pomodoro € 6,75

Tomatensoep / pesto-olie / room / Parmezaan  

 

Hoofdgerechten

0

Zeetong € 36,- (niet in combinatie met het 3-gangen menu van de kaart)

In roomboter gebakken

 

Spiedo di Pesce € 22,50

Spies / coquille / gamba / zalm / kabeljauw / basilicumsaus  

 

Orata € 22,50

Hele dorade / salsa verde0

Gamberoni € 26,50 (+€ 4,00 bij 3-gangen menu van de kaart)

Gamba’s / gepofte cherrytomaat  

 

Arista alla Fiorentina € 22,50

Varkenshaas / verse kruiden / Madeira-saus

   

 

Costolette d’Agnello € 22,50

Lamskoteletten / honing-tijmsaus  

 

Misto di Carne € 22,50 p.p.

Vleesschotel vanaf 2 personen / 4 soorten vlees / sausje

 

Bavette € 26,50 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Australische Bavette / rode wijnsaus

Coscia d’Agnello € 26,50 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Lamsrack / honing-tijmsaus  

 

Tagliata di Manzo € 26,50 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Ossenhaas / Parmezaan / rode wijnsaus

 

Bistecca di Manzo 22,50

 Kogelbiefstuk / rode wijnsaus

Vegetarisch

 

Portobello € 17,75

Reuze champignon / ratatouille / ricotta / rucola  

 

Neemt u ook een kijkje bij de pasta’s voor meer vegetarische gerechten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groente, salade en aardappels
Elke zondag STEAK-dag € 18,- Malse biefstuk met saus, aardappels, verse groenten en salade

 

Verse pasta’s  

 

Ravioli alla Bandiera € 19,-

Gevulde pasta / ricotta / spinazie / tomatensaus  

 

Ravioli Carciofo alla ligure € 19,-

Gevulde pasta / artisjok / pesto-olie / pijnboompit / Parmezaan  

 

Tortellone con Fungi € 19,-

Gevulde pasta / paddenstoelen / truffel / roomsaus

 

Lasagne Bolognaise € 19,-

Lasagne / gehakt / kaas / tomatensaus  

 

Raviolini con Aragosta € 22,50

Gevulde pasta / kreeft / witte wijn / bosui    

 

Allergie? Geen probleem voor ons, meldt u het en wij houden er rekening mee

4-gangen verrassingsmenu € 42,50

 

Bambino

Voorgerecht

Kies uit alle voorgerechten de porties worden aangepast aan de buikjes € 6,50

 

Hoofdgerecht (inclusief bolletje ijs met slagroom en spikkels)

Kies uit alle hoofdgerechten, de porties worden aangepast aan de buikjes € 11,25

Frikandel/kroket/kipfilet met patatjes en appelmoes € 8,50