Voorgerechten 

 

Trio van wild € 10,25 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)
Gerookte eendenborst / Reeënpaté / wildzwijnham / preiselbeeren / appelstroop / uienchutney 

 

Piadina € 4,75
Plat Italiaans brood / kruidenboter / tapenade  

 

Carpaccio € 9,25

Rund / aceto balsamico / pesto-olie / Parmezaan / pijnboompit  

 

Vitello Tonato € 9,25

Gebraden kalfsmuis / tonijnsaus / ansjovis / kappers / pittige kletskop 

 

Calamares a la Romana € 9,25

Inktvisringen / citroenmayonaise  

 

Salmone € 9,25

Gerookte zalm / zeekraal / sinaasappel  

 

Gamberi alla Spiedo € 9,25

Gamba / Pancetta / Italiaans kruidenparfum 

 

Parmiggiana di Melanzane € 9,25

Aubergine / mozzarella / Parmezaan / tomaat / basilicum  

 

Caprese € 9,25

Tomaat / mozzarella / aceto balsamico / basilicum  

 

Formaggio di Capra € 9,25

Geitenkaas / gekarameliseerde appel / walnoot / vijg  

 

Barbabietole Gialla € 9,25

Gele biet / walnoot / feta / aceto balsamico

 

Antipasto € 9,25 p.p.

Diverse warme en koude hapjes (vanaf 2 personen)  

 

Coquille St. Jacque € 10,25 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)

Parmaham / biet / zeekraal  

 

Bresaola € 10,25 (+€ 2,50 bij 3-gangen menu van de kaart)

Lucht gedroogde ossenhaas / mozzarella / truffelolie

 

Soepen
 

Zuppa di Pomodoro € 5,25

Tomatensoep / pesto-olie / room / Parmezaan  

 

Zuppa della Settimana € 5,25

Soep van de week  

 

Hoofdgerechten
 

Salmone € 18,50

Zalmfilet / dillesaus 

 

Branzino al Forno Aromatizzato € 18,50

Zeebaarsfilet / witte wijnsaus  

 

Merluzzo € 18,50

Kalbeljauwfilet / pesto

 

Spiedo di Pesce € 18,50

Spies / coquille / gamba / zalm / kabeljauw / basilicumsaus   

 

Misto di Pesce € 18,50 p.p

Visschotel vanaf 2 personen / 4 soorten vis / sausje 

 

Gamberoni € 22,50 (+€ 4,00 bij 3-gangen menu van de kaart)

Gamba’s / gepofte cherrytomaat   

 

Zeetong con Mostarda di frutta € 28,95 (niet in combinatie met 3-gangen menu v/d kaart)

Zeetong / roomboter / vers fruit  

 

Cervo € 22,50 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Hertenbiefstuk / kaneel rode wijnsaus / stoofpeer

 

Anatra € 18,25
Eendenbout / sinaasappel / stoofpeer

 

Coscia d’Agnello € 22,50 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Lamsrack / honing-tijmsaus  

 

Arista alla Fiorentina € 18,50

Varkenshaas / verse kruiden / Madeira-saus  

 

Sukade steak € 18,50

Verrassend malse biefstuk / rode wijnsaus  

 

Costolette d’Agnello € 18,50

Lamskoteletten / honing-tijmsaus  

 

Misto di Carne € 18,50 p.p.

Vleesschotel vanaf 2 personen / 4 soorten vlees / sausje  

 

Tagliata di Manzo € 22,50 (+€ 4,- bij 3-gangen menu van de kaart)

Ossenhaas / Parmezaan / rucola / rode wijnsaus

Vegetarisch  

 

Parmiggiana di Melanzane € 15,50

Aubergine / mozzarella / Parmezaan / tomaat   

 

Portobello € 15,50

Reuze champignon / ratatouille / feta / rucola  

 

Neemt u ook een kijkje bij de pasta’s voor meer vegetarische gerechten

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groente, salade en frites 

Elke zondag STEAK-dag € 15,- Malse biefstuk met saus, frites, verse groenten en salade

 

Verse pasta’s   

 

Tagliatelle Salmone € 15,50

Tagliatelle / zalm / bosui / room  

 

Ravioli alla Bandiera € 15,50

Gevulde pasta / ricotta / spinazie / tomatensaus  

 

Ravioli Carciofo alla ligure € 15,50

Gevulde pasta / artisjok / pesto-olie / pijnboompit / Parmezaan   

 

Tortellone con Fungi € 15,50

Gevulde pasta / paddenstoelen / truffel / roomsaus 

 

Lasagne Bolognaise € 15,50

Lasagne / gehakt / kaas / tomatensaus  

 

Raviolini con aragosta € 15,50

Gevulde pasta / kreeft / witte wijn  

 

Allergie? Geen probleem voor ons, meldt u het ons en wij houden er rekening mee

 

4-gangen verrassingsmenu € 35,-

Bambino

 

Voorgerecht

Kies uit alle voorgerechten de porties worden aangepast aan de buikjes € 3,95 

 

Hoofdgerecht (inclusief bolletje ijs met slagroom en spikkels)

Kies uit alle hoofdgerechten, de porties worden aangepast aan de buikjes € 8,95

Frikandel/kroket/kipfilet met patatjes en appelmoes € 6,95 %MCEPASTEBIN%